Side Area
Freelance Work - Pim Ganzeboom
Freelance Web Developer in Antwerpen
Web Development, Webdesign, Web design, Antwerpen, Antwerp, Freelancer, Freelance, Front-End Developer, Frontend Developer, React
597
page-template-default,page,page-id-597,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Freelance Werk

 

Ik ben reeds 10 jaar actief als freelancer. Op deze pagina vindt u een overzicht van mijn belangrijkste opdrachten.

 

ING

Voor ING werkte ik mee aan de migratie van de RecordBank website van Drupal 7 naar Drupal 8. Ik was verantwoordelijk voor de gehele front-end.

 

Telenet

Bij Telenet werkte ik als lead React developer aan de Spot-applicatie, de applicatie die gebruikt wordt door de klantenservice, techniekers, en netwerk-beheerders om problemen op te sporen en te verhelpen.

 

Proximus

Voor Proximus ontwikkelde ik als front-end developer (React) mee de Pickx applicatie, de online TV toepassing van Proximus (voorheen Proximus TV).

 

Eurocontrol

Als front-end developer bij Eurocontrol, de Europese organisatie die verantwoordelijk is voor het luchtverkeer en de veligheid in het luchtruim van 44 verschillende landen, werkte ik mee aan het ontwikkelen van een React-applicatie om vluchten te raadplegen en nieuwe vluchten in te plannen.

 

Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen was ik als technisch manager verantwoordelijk voor de migratie van de Leerplannen-platform van AngularJS naar React.

 

 

Link naar mijn LinkedIn profiel