Side Area
Freelance Work - Pim Ganzeboom
Freelance Web Developer in Antwerpen
Web Development, Webdesign, Web design, Antwerpen, Antwerp, Freelancer, Freelance, Front-End Developer, Frontend Developer, React
597
page-template-default,page,page-id-597,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Freelance Werk

 

Ik ben reeds 10 jaar actief als freeelancer. Op deze pagina vind u een overzicht van mijn belangrijkste opdrachten.

 

ING

Voor ING werkte ik mee aan de migratie van de RecordBank website van Drupal 7 naar Drupal 8. Ik was verantwoordelijk voor de gehele front-end.

 

Telenet

Bij Telenet werkte ik als lead React developer aan de Spot-applicatie, de applicatie die gebruikt wordt door de klantenservice, techniekers, en netwerk-beheerders om problemen op te sporen en te verhelpen.

 

Proximus

Voor Proximus ontwikkelde ik als front-end developer (React) mee de Pickx applicatie, de online TV toepassing van Proximus (voorheen Proximus TV).

 

Eurocontrol

Momenteel ben ik actief als front-end developer bij Eurocontrol, de Europese organisatie die verantwoordelijk is voor het luchtverkeer en de veligheid in het luchtruim van 44 verschillende landen.

 

 

Link naar mijn LinkedIn profiel